El refugi antiaeri del Museu Bíblic obrirà al públic en primavera

El refugi antiaeri del museu bíblic Tarraconense serà accessible al públic al voltant del març del 2023. Recordem que aquest espai, d’antecedents romans i fet servir com a refugi durant la Guerra Civil, va ser arranjat, però encara estava inaccessible.

refugi antiaeri Museu Biblic
PUBLICITAT

En aquesta segona fase d’obres, dotades d’un ajut de 18.000 euros de la conselleria de Memòria Històrica de l’Ajuntament, s’ha arranjat una de les sortides que dóna al carrer de les Coques a través d’una monumental escalinata. Andreu Muñoz, director del Museu Bíblic, ha detallat al Bon Dia Tarragona, que “aquesta serà visible pels vianants a través d’una cabina transparent”. L’entrada principal, però serà a través del museu i s’obrirà amb llicència d’activitats. Muñoz afirma com, aquest és “un dels punts de memòria històrica més interessants de la ciutat”, ja que compren estructures romanes i medievals.

El projecte ha rebut també el suport del Col·legi d’Aparelladors de Catalunya dins del marc de Tarracrópolis, que pretén explicar els vint segles d’història de la ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT