El Reial Club Nàutic de Tarragona compleix 140 anys d’història

El Reial Club Nàutic de Tarragona compleix 140 anys des que es va fundar, essent el més antic de Catalunya en la seva especialitat i en el foment dels esports de mar, una fita que representa una gran satisfacció per al club com reconeix el seu president Manel Cremades.

PUBLICITAT

Amb 800 socis actuals, el club imparteix i practica una àmplia varietat entre la vela, pesca esportiva, natació i motonàutica, a més d’altres com pàdel, gimnàs, escola, activitats dirigides i les de caràcter social o les d’estiu. No obstant això, entre totes les modalitats el club destaca i és pioner en rem assolint primeres classificacions estatals.

El club estrenarà nova web aquest mes d’octubre i ha presentat aquest divendres els actes de celebració previstos per festejar els 140 anys com és la XCII Travessia Port de Tarragona, una sortida de Vela adaptada, un Torneig de 6 hores de Pàdel i la Regata Llaüt Mediterrani, entre altres.

Finalment i de forma especial també s’oferirà una exposició fotogràfica sobre tota la trajectòria del club. Per la seva banda, la cloenda arribarà en forma de sopar de gala al novembre en una cita on també es faran reconeixements diversos a membres i entitats col·laboradores del club.

PUBLICITAT