El Salou Food Experience: jornades durant tot l’any per promocionar la gastronomia local

Salou ha presentat el Salou Food Experience 2024, el calendari gastronòmic que viurà la ciutat durant aquest any. Destaquen esdeveniments ja consolidats com el Sabor Salou, que tindrà lloc del 3 al 5 de maig. Aquest divendres, 12 d’abril, donarà el tret de sortida una altra de les propostes, les jornades gastronòmiques de l’arròs. 

PUBLICITAT

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que l’objectiu d’aquest intens calendari gastronòmic és promoure i posar en valor la nova generació de restauradors de Salou que han impulsat una gastronomia creativa i innovadora. Alhora, Granados considera que la gastronomia és el complement perfecte per la principal oferta turística de Salou: el sol i la platja. Ha afegit que és un dels sectors que genera més ocupació, que els visitants valoren més positivament i el segon, per darrere de l’allotjament, en el qual els turistes fan més despesa. 

Pere Granados també ha avançat que estan treballant en nous projectes entorn la cultura i el patrimoni vinícola per promocionar el turisme enològic i recuperar el passat històric del municipi. Tot, sempre pensant en posicionar Salou com un destí turístic 365 dies l’any. 

PUBLICITAT