El Sant Pere i Sant Pau pendent de la Federació Espanyola

La Federació Espanyola de Voleibol dona per finalitzada la temporada a la màxima divisió del voleibol estatal. Es tracta d’una mesura que afecta els 24 equips de primera divisió de les competicions masculina i femenina que han acceptat per unanimitat aquesta mesura.

PUBLICITAT

Es tracta d’una mesura que podria afectar aviat al club tarragoní del Sant Pere i Sant Pau que pot veure alterat el seu calendari o la seva fase d’ascens a la qual ja s’havia classificat la passada jornada.  

Els 24 equips de la màxima categoria han manifestat la seva conformitat amb la proposta i ara caldrà veure que passa amb els 48 equips masculins i femenins que conformen la Superliga2. 

La Federació Espanyola de Voleibol ha decidit aquest escenari perquè els clubs necessiten conèixer el futur proper per renovar contractes o adquirir personal per la propera campanya. Tot i així, la federació posposa la resolució de la lliga. Amb la competició finalitzada caldrà esperar que es decideix amb les questions tècniques com els ascensos, descensos i la classificació final. Aquesta resolució podria classificar a l’entitat cooperativista a la màxima divisió estatal per la campanya 2020/2021 o donar la gran temporada vermella per perduda. 

PUBLICITAT