El sector hostaler de Tarragona reivindica el peix blau

Del 17 de juny al 4 de juliol l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona presenta la primera edició de les jornades gastronòmiques del peix blau. 19 restaurants de la ciutat participaran en aquesta iniciativa, on oferiran un menú únic que incorporarà el peix blau com a protagonista en algun dels plats.

PUBLICITAT

Replicant la fórmula de l’arròs viatger, els restaurants repartiran postals per tal que els comensals puguin transmetre la seva experiència arreu del país i del món, gràcies a la col·laboració de correus. Javier Escribano, president de l’associació, explica que aquestes jornades són necessàries per “augmentar la facturació i portar nou públic al sector en un moment tan complicat”.

Els àpats vindran acompanyats dels vins de Vinícola de Nulles, que presenta la nova imatge del seu nou vi, Seducció. A la pàgina web de l’associació es podrà trobar tota la informació actualitzada i la presentació dels diferents menús.

PUBLICITAT