El Sopar Contra el Càncer aconsegueix recaptar 26.000€ per la investigació

L’Associació Contra el Càncer a Tarragona va celebrar ahir al vespre una nova edició del tradicional ‘Sopar Contra el Càncer’. Aquesta festa benèfica enguany ha recaptat 26.000 euros que aniran destinats a la investigació de la malaltia, a través de projectes de recerca oncològica.

PUBLICITAT

L’esdeveniment ha batut rècord d’assistència amb més de 300 persones, i gràcies a les quals s’ha aconseguit aplegar una xifra que supera la de l’any anterior.

El president de l’Associació Contra el Càncer a Tarragona, Federic Adanva va insistir en la importància d’apostar per la investigació en càncer a l’hora d’obtenir noves eines de diagnòstic precoç, però també en tractaments més específics i amb més efectivitat. També va reivindicar la tasca d’acompanyament als pacients que fa l’associació i va declarar el seu orgull pel compromís i la implicació de Tarragona en aquesta causa.

A l’acte celebrat a l’Hotel Gran Palas de la Pineda, hi van assistir nombrosos polítics i també representants de la societat civil tarragonina i de l’àmbit sanitari.

PUBLICITAT