El sopars d’empresa tornen a certa normalitat

Els sopars d’empresa son només dos caps de setmana, però suposen un impuls important per a l’hostaleria en un dels mesos més complicats per al sector. Enguany aquesta activitat torna a certa normalitat després que el 2020 el sector estigues tancat durant el vespre i la nit.

cuina sopar
Pla general d'una de les cuineres preparant els plats per al sopar amb actors del sector turístic a Londres, l'1 de novembre del 2021. (Horitzontal)
PUBLICITAT

Javier Escribano, president de l’Associació d’Empresaris Hostelers de Tarragona (AEHT), manifesten que encara no han arribat a les xifres de 2019, però la demanda des de l’ampliació de l’aforament ha sigut molt bona. Escribano, assegura que el mes de novembre ha sigut molt bo i els sopars d’empresa s’han reservat amb molta antelació.

Des de l’Associació celebren la implantació del certificat Covid-19, ja que “aquest permet fer de l’hostaleria una activitat controlada”. Escribano explica que alguns no vacunats han cancel·lat la reserva, però prioritzen “poder fer la seva feina amb seguretat”.

PUBLICITAT