El Tango s’apropa als joves tarragonins

A la ciutat de Tarragona arriba un nou projecte i ambiciós amb el nom de “Tango Jove Dream”. Cada dimarts podràs gaudir d’una classe a càrrec de Lucila Cionci i Joe Corbata, mestres experts i coreògrafs de Tango Argentí. Les sessions de ball es realitzaran a la sala Òxid de Tarragona a les 20:30 h, on els menys experimentats podran aprendre des de zero.

PUBLICITAT

És una nova iniciativa per engrescar als joves de la ciutat i que s’endinsa en el món del ball. En aquests moments el grup ja compta amb una trentena de persones. En tindre una acollida tan bona, s’espera un gran nombre de joves en les properes sessions. Dirigides pels experts argentins de Tango, que han tingut una gran trajectòria per arreu del món.

Anna Solé Huertas i Lucas Torres, organitzadors del projecte afirmen que “el Tango és un ball que es practica molt per Espanya i arreu del món i van decidir que seria bona idea començar aquest projecte amb dos experts del Tango“.

La intenció del projecte és crear un grup professional, on puguin mostrar arreu de l’estat inclús pel món, l’art i el ball del Tango.

PUBLICITAT