El tapa got, la novetat per combatre abusos sexuals per Santa Tecla

L’Ajuntament de Tarragona vol combatre els possibles assetjaments i abusos sexuals durant les Festes de Santa Tecla. És per aquest motiu que s’han elaborat 2.000 tapa gots, un lliga cues amb una tapa tèxtil al seu interior per tal de cobrir el vas, i així evitar la introducció de substàncies químiques al seu interior.

PUBLICITAT

De fet, durant les Festes de Sant Magí, el Punt Lila va recollir un cas d’assetjament sexual i s’intensificarà la seva tasca distribuit en diversos punts en els esdeveniments multitudinaris durant les festes a la ciutat. Així ho explicava la consellera d’igualtat de l’Ajuntament de Tarragona, Cinta Pastó.

Unes Festes de Santa Tecla que comptarà amb servei de megafonia, la col·laboració de Protecció Civil i les diverses entitats per intensificaran les tasques de prevenció de possibles abusos sexuals i assetjaments amb també la col·laboració del Punt Lila Arc Iris.

Un espai que s’habilitarà en diversos horaris en actes com la baixada de l’Àliga, les revetlles de la Tecla, les diades castelleres, l’Empalmada o el concert de Manel. A més del tapa got hi haurà preservatius femenins que comptaran amb missatges com “dona la volta al sexe” o “jo marco les regles”.

PUBLICITAT