El Tarraco Manga arriba per quedar-se

Els creadors de l’Starraco Wars es llencen al públic “otaku” amb la primera edició del Tarraco Manga aquest cap de setmana al Palau Firal i de Congressos. Un esdeveniment que arriba amb tota la normalitat postpandèmica, fet que els organitzadors que celebren “tant per organització com per públic”.

PUBLICITAT

Els amants de l’anime, el manga o els videojocs nipons tindran el seu punt de trobada amb estands, màquines recreatives, maquillatge, concursos i influenciadors de primera línia del nínxol com Hurona Rolera o la cantant Miree. Aquesta primera edició se centrarà especialment en One Piece i la promoció de la seva nova pel·lícula. Ivan Carrasco, director del Tarraco Manga, explica que “aquest projecte neix de la gran afició pel món asiàtic dins dels seus esdeveniments”. Per aquest motiu esperen que la ciutadania respongui a una iniciativa en la qual “han apostat molt fort”.

En aquesta edició han volgut apostar també pel jpop i el kpop, la nova tendència de música asiàtica que causa furor entre els joves. Carrasco assegura que “aquest és un esdeveniment per a totes les edats, però esperen un públic especialment jove”.

PUBLICITAT