El Tarragona Cruise Port Center habilitarà l’espai a creueristes

El Tarragona Cruise Port Center acollirà als creueristes al Port de Tarragona. Les instal·lacions situades al refugi 1 del Moll de Costa entrarà en funcionament a partir del pròxim 6 de maig. Aquestes instal·lacions seran els nous espais que realitzaran la tasca embarcar i desembarcar els creueristes que entrin i surtin de la ciutat. La previsió enguany és d’uns 27.000 visitants i cal destacar que en dates puntuals entren 700 passatgers i fins i tot arriben xifres de 1000 persones que entren i surten de la ciutat.

dav
PUBLICITAT

L’espai compta amb dos espais: un que es destina a l’operativa d’embarcament i check in amb la zona d’espera i que comptarà amb diversos serveis. El segon espai es destina al desembarcament, a més també s’habilitarà zona de pàrquing pel transport públic i perquè els acompanyants deixin als passatgers. La tendència per aquest 2019 s’espera que vagi en consonància la tendència de creixement d’aquests anys, amb un total de 65 creuers que va suposar un 14% l’any anterior i 110.000 creueristes, un 12% més.

El Port de Tarragona també serà el port base del Costa Fortuna, un dels creuers més grans amb capacitat per gairebé 3.500 passatgers.

PUBLICITAT