El Teatre Tarragona vibra amb el nou capítol d’Ingeniería Romana

El Teatre Tarragona va viure aquest dimarts la projecció d’un dels capítols de la sèrie documental d’Ingeniería Romana, Acueductos II, sobre l’aqüeducte romà de les Ferreres.

PUBLICITAT

Una projecció premiada al Festival Internacional de Cinema Arqueològic de Bidasoa amb el premi Arkeolan, a la millor divulgació científica.

Ingeniería romana’ és una sèrie estrenada el 2015 per explicar en realitat augmentada les construccions de l’època romana. El director de la sèrie i de l’empresa Digivision, José Antonio Muñiz, espera que aquesta nova entrega tingui el mateix recorregut que els primers.

D’altra banda, Imma Rodríguez, consellera de Tursime de l’Ajuntament de Tarragona, explica que la ciutat es posa al mapa internacional amb aquest projecte i la necessitat del consistori d’estar al seu costat. La mateixa consellera de Turisme també valora que ‘Ingeniería romana’ no només deixa promoció al territori, sinó materials didàctics d’un valor incalculable.

Aquesta sèrie no és la primera vegada que rep un premi, sinó que abans ja va ser guardonat amb el Festival de TV i Cinema de Nova York o del Festival Internacional de Cinema i Vídeo de The Archaeology Channel a Oregon (EUA).

PUBLICITAT