El temporal provoca inundacions de carrers i arbres caiguts

Les pluges i el vent s’han intensificat a Tarragona a partir d’aquest migdia. En una mitja hora el Meteocat ha registrat més de 40 litres per metre quadrat. Això ha provocat la inundació de diferents carrers, i incidents com caigudes d’arbres. A més s’ha interromput la circulació de l’R17 entre Tarragona i PortAventura i han tallat l’N-340 per inundacions. A hores d’ara està tallada la circulació al polígon Francolí, l’accés al Serrallo, a l’Arrabassada i també a la Rambla de Ponent.

PUBLICITAT

Els bombers han rebut, fins al moment, 21 trucades del Tarragonès, la majoria per caiguda d’arbres, tendals i uralita, i el 112 n’ha tingut 39. Des de Protecció Civil, Imma Solé, Sotsdirectora Operativa, ha demanat tenir especial cura a les zones properes al mar i altes per l’onatge i el vent.

Protecció Civil mantindrà els plans Inuncat i Ventcat activats en fase d’alerta almenys fins demà, segons l’evolució del temps.

D’altra banda cal destacar que l’Institut Municipal de Serveis Socials, juntament amb Creu Roja i Protecció Civil de la ciutat han activat un dispositiu per garantir la seguretat de les persones sensesostre posant a disposició allotjament, i si no en volen, donant mantes i aliments calents.

PUBLICITAT