El Teta es consolida com a festival de referència del món feminista

El Teta ja té a punt la seva tercera edició. El festival feminista de Tarragona tindrà lloc el proper divendres i dissabte al Camp de Mart amb un munt de propostes sota el lema ‘Música que mou el món’. 

PUBLICITAT

La cantautora andalusa María José Llergo és la cap d’un cartell que inclou el monòleg de l’actriu, escriptora, humorista i activista antiracista Asaari Bibang, l’actuació de l’artista multidisciplinar Lúa Mosquetera; i els concerts de Muchappeper, Chica Sobresalto i Ketekalles, entre d’altres.  

El festival serà presentat per Isa Calderón i Lucía Lijtmaer del radioshow ‘Deforme Semanal Ideal Total’. En una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’ de Ràdio Ciutat de Tarragona, la cap de l’àrea de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament, Montse Garcia Biosca, diu que el Teta es consolida amb aquesta tercera edició i com una referència del món feminista.

Dues setmanes més tard, dissabte 15 de juny, tindrà lloc el festival Pride Tarragona. Sota el lema ‘L’Orgull és nostre’, la ciutat s’uneix per donar visibilitat al col·lectiu LGTBI+ en una jornada de diversitat i inclusió amb activitats per a tots els públics

La plaça Corsini serà l’epicentre de la celebració reivindicativa que començarà a les 10 del matí i s’allargarà fins a les 3 de la matinada. Garcia Biosca apunta l’objectiu del nou festival. 

Al llarg del dia es podrà gaudir d’actuacions musicals, una fira d’entitats, drag shows, una marxa reivindicativa que recorrerà la Rambla Nova i una lectura del manifest. A la nit tindrà lloc la Gala i Concert Pride Tarragona amb una desena d’artistes que pujaran a l’escenari de la plaça Corsini amb Rebeca com a cap de cartell.

PUBLICITAT