El Tetafest es consolida a Tarragona amb prop de 5.000 assistents

El Tetafest d’aquest 2024 ja és història. L’esdeveniment, que ha tingut lloc aquest divendres i dissabte al Camp de Mart, s’ha consolidat com una cita de referència a la ciutat. Bona mostra d’això són les prop de 5.000 persones que han passat pel festival feminista durant aquests dos dies. El concert estelar va tenir lloc ahir a càrrec de María José Llergo, i va comptar amb més de 1.000 assistents.

PUBLICITAT

L’elenc d’artistes d’aquest Tetafest ha tingut noms com Chica Sobresalto, Muchapepper i Ketekalles. A més, el xef Pep Moreno, guanyador d’una Estrella Michelin, va cuinar una paella solidària amb la qual es van repartir més de 300 racions. I per si algun visitant s’havia quedat amb gana, l’esdeveniment també va comptar amb un espai de foodtracks.

Pel que fa a la Fira d’Entitats de dissabte al matí, la quinzena de col·lectius que hi han participat han tornat a mostrar-se satisfets per l’interès que han despertat les seves activitats, i la tasca divulgativa que han pogut realitzar. A més, cal recordar que la recaptació del Tetafest es destinarà a la directiva del club de futbol femení FC Tarraco. D’altra banda, des de Ràdio Ciutat de Tarragona vam oferir una programació especial durant dissabte al matí.

PUBLICITAT