El Tribunal de Contractes admet dos recursos del plec de la brossa

El Tribunal Català de Contractes del Sector Públic ha estimat parcialment els dos recursos en matèria de contractació interposats pel comitè d’empresa de FCC SA Tarragona en referència al contracte de la neteja licitat per l’Ajuntament de Tarragona. D’aquesta manera queda aturada la licitació del nou contracte. El tribunal especifica que no s’aprecia la concurrència de mala fe en la interpel·lació dels recursos.

Fortuny contra brossa
PUBLICITAT

L’òrgan reconeix errors materials en les dades referents a la revisió de preus, demanant una correcció al contractant. El tribunal considera que la fórmula emprada pel consistori no és correcta, ja que no revisa els preus d’origen i fa servir un coeficient equivocat. El comitè d’empresa, per la seva part, considera aquest fet “premonitori del desenvolupament d’aquesta licitació”, i demana a la resta de forces polítiques “recuperar el marc de diàleg amb el comitè i refer una nova contracta”.

L’ajuntament, en un comunicat ha expressat que “els equips tècnics i jurídics estan avaluant la resolució” per solucionar l’aspecte requerit pel tribunal. L’ajuntament assegura que la resolució del tribunal “dona la raó a les qüestions de fons aprovades pel consistori”. Els serveis municipals asseguren estar avaluant els següents passos a donar per continuar amb la licitació del nou contracte de la brossa.

PUBLICITAT