El turisme a Tarragona creix per sobre d’altres poblacions catalanes

Tarragona ha assolit 1.641.801 pernoctacions totals aquest 2022. Aquesta xifra implica un increment del 25% respecte al 2019 i un record històric a la ciutat.

Turisme Tarragona
PUBLICITAT

La recuperació i creixement del turisme internacional ha estat un dels factors claus en l’augment, els quals representen el 43% dels visitants d’aquest darrer any. Un creixement representat també per l’oferta de càmpings, que han augmentat en un 31% les pernoctacions respecte al 2019. A més l’estada mitjana en aquests equipaments s’apropa a les cinc nits respecte a les poc més de quatre que hi havia al darrer any prepandèmic. Aquests i altres factors situen el creixement turístic de Tarragona per sobre de la majoria de municipis de la província i la resta de Catalunya. Pau Ricomà, conseller de turisme i alcalde de Tarragona, expressa com, “el posicionament digital ha estat clau en aquestes xifres”.

Exemple d’aquest posicionament és que el tràfic web de tarragonaturisme.cat ha augmentat un 84% en el darrer any. Ara el Patronat de turisme treballa per acabar de consolidar el turisme espanyol amb mercats com el basc i continuar creixent en l’internacional amb campanyes als Estats Units, Canadà o Bèlgica.

PUBLICITAT