El turisme a Tarragona recupera la “normalitat prepandèmica”

El sector de la restauració tarragonina valora molt positivament la primera quinzena de juliol, amb registres d’ocupació que els apropen a la realitat prepandèmica. L’onada de calor dels darrers dies, sumat a la manca de restriccions sanitàries, han propiciat que els destins de costa s’hagin beneficiat de més visitants, segons el president de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Tarragona (AEHT), Francesc Pintado.

turisme Tarragona
PUBLICITAT

Més enllà del públic estatal i català el turisme britànic ha tornat a la província esdevenint el client estranger amb més pes, tot seguit del francès que s’ha vist recuperat. Pintado ha fet referència també a l’augment de preus en el sector el qual assegura “està propiciat per la inflació i les males previsions de la tardor”. El president destaca també com una de les grans assignatures pendents encara és “acabar amb l’estacionalitat del servei”.

Dades turístiques que freguen el rècord, però preocupació per la baixada del consum i una tardor que podria no compensar aquestes xifres tan positives.

PUBLICITAT