El velòdrom de l’Anella Mediterrània es renovarà aquest 2023

Sis mesos després de la cessió del Palau d’Esports a l’Ajuntament de Tarragona, la consellera d’esports, María José López, ha fet al Bon Dia Tarragona una “molt bona valoració d’aquest equipament”, pel qual ja passen 250 persones al dia d’11 clubs esportius diferents.

velodrom anella mediterrania
PUBLICITAT

Tot i això, López ha reconegut que “hi ha millores per fer”, exemple d’aquestes és la creació d’un parquet fix, el qual està pendent de licitació. Una inversió lligada a la total renovació que està vivint l’anella mediterrània, en la qual actualment s’estan fent les obres del camp de rugbi, les quals s’esperen que acabin aquest any. Mari López ha anunciat que també es renovarà “totalment” el velòdrom, un projecte que ja està redactat i amb partida pròpia, motiu pel qual, s’espera que les obris comencin enguany.

Mari López ha valorat molt positivament l’alta activitat d’aquest equipament, que assegura “està ple de dilluns a divendres”. La consellera espera “poder reubicar l’activitat actual com s’ha fet amb el rugbi i que no afecti el ritme habitual”.

PUBLICITAT