El vòlei SPSP podria jugar provisionalment al Palau d’Esports

El club vòlei Sant Pere i Sant Pau podria iniciar la temporada vinent de manera provisional al Palau d’Esports de Campclar per la substitució que l’Ajuntament de Tarragona preveu en aquest 2019 de la coberta del pavelló.

El Palau d'Esports
PUBLICITAT

De fet, aquesta part de la instal·lació està molt malmesa i a més, genera sempre maldecaps de goteres que impedeixen la pràctica als diferents clubs que ho utilitzen, el Kalos de rítmica, el bàsquet Sant Pere i Sant Pau i el mateix vòlei.

La consellera d’esports, Elisa Vedrina, no ha matisat quan començarien les obres exactament, però si la voluntat d’invertir-hi 200.000 euros per arranjar-ho.

El CRT, la temporada vinent a l’Anella

142.000 euros serviran per millorar diferents camps de futbol municipals amb diverses actuacions i la conselleria d’esports també ha anunciat que el Club Rugby Tarragona podrà iniciar la temporada vinent al camp de l’Anella, ja que se substituirà la gespa per una de natural apta per la competició, abans de fer-ho per una artificial. 100.000 euros, es destinaran per la instal·lació de diferents mòduls adjacents per lavabos, vestuaris i una oficina.

El velòdrom, obert al març

El consistori destinarà també 30.000 euros per ultimar el velòdrom, una instal·lació que es podrà utilitzar ja al març.

PUBLICITAT