El whatsapp, una eina més per combatre la violència masclista

El confinament ha dificultat que les víctimes de violència masclista puguin denunciar o demanar ajuda, sobretot aquelles que conviuen amb els seus agressors. Des de l’equip socioeducatiu de Violència Masclista de l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona van engegar un whatsapp per poder facilitar d’alguna manera que les víctimes demanessin ajuda, sense necessitat de trucar, o desplaçar-se. Així doncs s’ha afegit una via d’entrada més que consideren que funciona molt bé. Així ho explica la Consellera de Serves Socials de Tarragona, Carla Aguilar.

PUBLICITAT

Es tracta d’un recurs que fins ara no havien utilitzat, però que “ha vingut per quedar-se” com explicat la tècnica de l’equip socioeducatiu, Ana Isabel Martínez.

Martínez ha comentat que actualment tenen 200 casos a Tarragona en seguiment, però reconeix molt que encara costa que es denunciï. Recorda que totes les persones que ho necessitin poden demanar informació o posar-se en contacte amb el servei a través del whatsapp d’aquest número 671778540.

PUBLICITAT