Del Campo: “En deu anys no volem penedir-nos de les decisions”

El candidat de Ciutadans a les eleccions generals del 28 d’abril per la circumscripció de Tarragona, Sergio del Campo assegura que el pas de mercaderies per l’interior podria ser una bona idea, però és partidari d’esperar informes tècnics que avaluïn la viabilitat de la decisió per donar o no suport a la proposta.

PUBLICITAT

Del Campo agafa aquest exemple per remarcar que no volen precipitar-se i penedir-se en un futur de les decisions d’avui. Ha posat d’exemple el cas d’IKEA i de l’estació del Camp.

En el cas de les autopistes, Del Campo assegura que el seu partit és partidari d’aixecar els peatges.  Diu que ja estan més que amortitzades, i que tocarà veure com es financen després. Per Ciutadans l’última opció és pujar els impostos a la població.

Sergio Del Campo ha estat el primer convidat del cicle d’entrevistes als principals candidats del 28 d’abril que realitza Ràdio Ciutat de Tarragona i que emeten diverses ràdios locals del Camp de Tarragona. El pròxim convidat serà Ferran Bel, número 2 per la demarcació de Tarragona de Junts per Catalunya.

PUBLICITAT