El PSC arranca la campanya centrat en neteja i turisme

El PSC de Tarragona ha realitzat aquest matí un esmorzar de periodistes per donar les claus de la seva campanya per aquestes municipals del 2023. Assegurant que esperen d’aquests dies “un joc net i respecte mutu entre els polítics”.

PSC campanya
PUBLICITAT

La neteja serà un dels punts de fixació principal dels socialistes, qui aposten per augmentar el control de la neteja i la maquinària disponible. En aquest sentit, Rubèn Viñuales, alcaldable del PSC proposa la creació d’un “inspector de via pública” per controlar i sancionar la feina del manteniment de carrers.

Pel que fa al turisme Viñuales ha expressat la necessitat d’augmentar les places hoteleres a través de l’adquisició de sol turístic. El candidat assegura que “no és el moment per declarar la ciutat com a municipi turístic”, ja que això només suposaria llibertat horària i els comerços que actualment la tenen no la fan servir.

Per la reactivació del comerç els socialistes aposten pel foment de l’illa Corsini i convertir l’última coca de les rambles en una zona de vianants. Viñuales també ha expressat la voluntat del partit de tirar endavant el centre Jujol al Teatre Mentropol per potenciar el llegat modernista de la ciutat.

PUBLICITAT