Eloi Duran, guanyador del PortAutors-es 2023 en una emocionant final

Dissabte 18 d’octubre el Teatret del Serrallo va ser l’escenari de la final de la sisena edició de PortAutors-es. L’edició 2023, que va assolir una participació de record des de la seva creació, va superar les expectatives amb escreix.

PUBLICITAT

Marina Villegas, va ser l’encarregada de trencar el gel i sortia a l’escenari deixant el llistó ben alt. Un llistó que no va baixar cap de les veus candidates: Enric Ez, Laaza, Núria Duran, Eloi Duran i Elena García. Tots els participants es van guanyar a un públic que va gaudir de bona música i talent emergent en clau musical en un espectacle innovador i inèdit en l’entorn del Teatret del Serrallo.

Eloi Duran, que venia de guanyar el Sona9 aquesta mateixa setmana va ser el guanyador del PortAutors-es 2023 tant en el premi del jurat com en el premi del públic mentre que Premi a l’artista local se’l va emportar Elena García i el premi Port Tarragona, Núria Duran.

La marca PortAutors-es s’ha convertit en un esdeveniment de referència i primera línia que es posiciona en el panorama musical com a punt d’inflexió per als artistes del territori i per on han passat veus de referència com ara Roger Padrós o la banda indie ÑeKü.

PUBLICITAT