Els barris de Sant Salvador i Sant Ramón preparats per celebrar les festes

Comença el mes d’agost i en ell continuen celebrant-se les festes dels barris a Tarragona. Aquest cop del dia 2 al 7 d’agost se celebren les festes del barri de Sant Salvador i de Sant Ramón.

Facebook Associació de veïns de Sant Salvador i Sant Ramón
PUBLICITAT

Després de dos anys sense poder celebrar la festivitat amb totes les activitats programades, enguany els veïns de Sant Salvador i Sant Ramón ho podran celebrar en condicions com de prepandèmia. La majoria de dies les activitats seran en horari de tarda i a partir de divendres és quan arriba la festa grossa.

El tret de sortida serà aquest dimarts amb la pintada del grafiti a la paret del Camp de Futbol. Uns dels actes estrella i tradicionals és el partit de casades contra solteres al dijous i el gran acte com és el sopar de germanor. A partir de divendres el barri comptarà enguany amb dos ambients diferents. Dj’s pels més joves a la zona del Centre Cívic i orquestra per la gent més gran.

Toni Garcia president de l’Associació de veïns de Sant Salvador i Sant Ramón ha recalcat que “fan una crida general perquè s’animin a vindre al barri”.

Les festes conclouran el diumenge amb un correfoc petit a càrrec dels diables infantils de La Pobla, el drac i la cabra petita de Reus. Per finalitzar el castell de focs.

PUBLICITAT