Els castellers de Sp i Sp actuarien diumenge al concurs si res canvia

Les quatre colles tarragonines encaren aquesta segona quinzena d’agost al màxim. Amb Sant Magí a tocar i les cites marcades en vermell a prop, les colles saben que ara és el moment de treballar i demostrar la bona feina que s’està fent als patis d’assaig.

PUBLICITAT

Els Xiquets de Tarragona van actuar aquest dilluns a Ferran acompanyats dels Castellers d’Altafulla. Els de la camisa ratllada van descarregar en primera ronda un bon 3d8. A segona ronda, després d’un intent desmuntat de 4d8, van poder completar el 2d7 amb la idea de pujar-lo un pis més per Sant Magí. Finalment, van tancar l’actuació amb el 5d7.

La Colla Jove Xiquets de Tarragona tenia doble cita aquest cap de setmana. Els del Cós del Bou van actuar diumenge a La Canonja amb motiu de la Festa Major juntament amb els Xiquets del Serrallo. Els liles van sortir una vegada més amb totes les estructures descarregades de plaça després de completar el 3d8, el 4d8 i el 5d7. Per altra banda, dilluns, amb motiu de les festes del Cós del Bou, els de Jordi Alomà van obrir la diada amb un 3d8 amb l’objectiu de pujar-lo un pis més aquest divendres. A segona ronda, van completar un treballat 7d8 i finalment, van assolir el 4d8.

Precisament, el cap de colla de la Jove, Jordi Alomà, explicava que està satisfet amb el rendiment de la colla i que ja tenen la vista posada a la diada d’aquest divendres per Sant Magí.

Els Xiquets del Serrallo també van actuar aquest diumenge a La Canonja. Els del barri mariner van sortir de plaça més contents de l’habitual després de descarregar el 3d7 i el 4d7. A la tercera ronda arribava l’estrena. Els de Nil Martínez van completar per primera vegada aquesta temporada el 4d7a marxant així de plaça amb la feina feta i amb la confiança suficient per encarar un Sant Magí de màxims.

Qui també va fer doblet de diades aquest cap de setmana va ser la Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau. Els del barri cooperativista van actuar dissabte a la Diada de Cal Figarot juntament amb els Castellers de Vilafranca i els Castellers de la Vila de Gràcia. Els de la camisa verda van descarregar un sòlid 2d7. A segona ronda va arribar el plat fort després de completar el 3d8, el primer de la colla des del 2019. Finalment, van tancar l’actuació amb el 4d7a i descarregant el pilar de 6 completant així la millor actuació de la temporada. Dilluns van actuar a Tarragona amb motiu de les festes de Sant Roc. A primera ronda van descarregar el 2d7. Seguidament, van tornar a completar el 3d8 i finalment van tancar l’actuació amb el 3d7a i el pilar de 6. Ara mateix, els de David Lobo entrarien al concurs de castells de diumenge després d’aquest cap de setmana.

PUBLICITAT