Els Castellers de St Pere i St Pau fan una passa més

Les colles castelleres de Tarragona segueixen el seu rodatge i aquest cap de setmana han actuat els Xiquets de Tarragona, els Xiquets del Serrallo i els Castellers de Sant Pere i Sant Pau.

Foto: Twitter Castellers de Sant Pere i Sant Pau
PUBLICITAT

Els Xiquets de Tarragona anaven aquest dissabte a Reus. Els matalassers volien repetir la fita aconseguida la setmana passada, tornar a descarregar el 2d7 i el 3d8. I així ho van fer. A primera ronda van descarregar un treballat 2d7. A segona un 3d8 segur. I a l’última ronda de castells un sòlid 5d7, per segon cop aquest any. Finalitzaven l’actuació amb un pd5 i tres pd4. Els Xiquets del Serrallo anaven fins a Vilafranca del Penedès. Allí continuaven rodant estructures de sis, però assolien descarregar el 5d6 fora de Tarragona. Nil Martínez, cocap de colla dels Xiquets del Serrallo, ho valorava molt positivament.

Així doncs, van descarregar el 3d6a, el 5d6 i 4d6a. Acabaven l’actuació amb dos pd4.

Per la seva banda, els Castellers de Sant Pere i Sant Pau anaven fins a Valls aquest diumenge. Els del barri cooperativista es van seguir mostrant sòlids amb els castells de la gamma alta de set, demostrant que tenen un bon tronc. Amb tot, van descarregar el 2d7, el primer de la temporada, el 3d7a, i el 4d7a. Van acabar l’actuació amb un pd5 i tres pd4.

PUBLICITAT