Els comerciants s’aferren esperançats al Nadal

Aquest divendres comença la campanya de Nadal entre els comerços tarragonins. Ja fa uns anys que fan coincidir el Black Friday amb l’inici de la campanya de Nadal. Una jornada de descomptes els comerços locals afronten amb “esperança” i amb “necessitat de dur a terme una bona campanya de Nadal”.

comerç
PUBLICITAT

El President de PIMEC Comerç, Florenci Nieto, ha assegurat que “les últimes edicions han sigut positives, tot i que enguany és diferent”. Tot i això creu que pot ser “un tret de sortida a Nadal molt positiu”.

Tot i això el 37% dels comerciants associats a PIMEC Comerç creuen que “el Black Friday té una repercussió negativa per a les seves vendes”. El President creu que això es deu que “la gent ho veu tot amb molt negativisme” i demana un acompanyament de les institucions, també les municipals.

Per la seva banda el President de l’associació de comerciants la Via T de Tarragona, Salvador Minguella, comenta que “no es pot anar contra el mercat” i reconeix que el Black Fridany és un dia de descomptes “molt important”. Pel que fa a la campanya de Nadal diu que “és important” però considera que “serà bona”.

El President de la Via T explica que l’estat d’ànim dels associats és variat, però “tenen ganes de lluitar i continuar”

PUBLICITAT