Els comerciants tenen bones expectatives amb el Nadal

Arriba el Nadal i amb ell les compres. Enguany les expectatives comercials a la ciutat de Tarragona són bones. La Consellera de Comerç i Presidenta d’ESPIMSA, Elvira Ferrando ha explicat que “al Mercat han triplicat les vendes”. A més també ha assegurat que l’objectiu de l’Ajuntament és donar suport als comerços perquè siguin sent un dels millors del territori.

PUBLICITAT

Per la seva banda el President de l’Associació de Venedors de l’Entorn del Mercat, Josep Maria Joan Biosca, també explicava que després de “11 anys en obres” les millores s’havien de notar.

Per la seva banda el President de l’Associació de Comerciants la Via T, Salvador Minguella, ha explicat que “no es poden comparar els anys” perquè cada època és diferent. Tot i això ha reconegut que “des de fa uns anys que les campanyes de Nadal van millor i pugen”.

Amb tot plegat el Black Friday va ser el tret de sortida de la campanya de Nadal que s’allargarà fins que arribin les rebaixes. A més a Tarragona aquest dimecres també s’ha presentat el Nadal Musical que vol incentivar les vendes.

PUBLICITAT