Els comuns amb intenció d’aprovar els pressupostos però amb condicions

En Comú Podem Tarragona continua amb la predisposició de facilitar l’aprovació dels pressupostos municipals. Tot i això, des del partit, asseguren que la seva abstenció dependrà de si es tenen en compte un seguit de punts.

PUBLICITAT

Una de les condicions és no apujar el preu del bitllet senzill o com a màxim fer-ho 10 cèntims. A més, demanen un fons de contingència social per la mobilitat de 50.000 € per totes aquelles persones amb ingressos iguals o inferiors a la renda garantida que tenen dificultats per accedir als abonaments d’autobús i bonificar amb un 50% tots els abonaments d’aquest amb la condició que l’Ajuntament posi el 20% per assolir aquesta mesura, entre altres.

La portaveu d’En Comú Podem de l’Ajuntament de Tarragona, Àngels Pérez, exigeix que s’aprovin totes les propostes, ja que la ciutat necessita un revulsiu.

Cal recordar que aquest divendres a les 9:00 h del matí es durà a terme el ple dels pressupostos. Així doncs, En Comú Podem té, fins llavors, per intentar arribar a un acord amb el govern.

PUBLICITAT