Els Consells de Districte, en marxa a meitat de 2020

Els Consells de Districtes són un dels grans objectius del Govern tarragoní. Es tracta d’unes organitzacions que han d’ajudar a reforçar la seguretat i que en cada consell plenari trimestral podran transmetre quines són les seves necessitats. Aquests Consells de Districte estaran formats per les associacions de veïns, treballadors municipals, representants dels grups polítics i diverses entitats. N’hi haurà cinc: el de Ponent, Nord, Centre Històric, l’Eixample i Llevant. L’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, ha explicat al programa de Ràdio Ciutat de Tarragona, Tribuna Tarragona, quin és el principal objectiu d’aquests Consells de Districte. 

PUBLICITAT

A més l’alcalde ha anunciat que a hores d’ara estan ja pendents d’una proposta de reglament, i que a partir de la meitat del 2020 creu que ja podran estar en funcionament.

Augment de la plantilla de la Policia Municipal

Referent a la seguretat, Pau Ricomà, també ha explicat a Tribuna Tarragona que s’augmentarà la plantilla de la Policia Municipal en 22 agents. Aquestes places corresponen a 18 jubilacions, més 4 noves. El batlle de Tarragona també ha expressat la necessitat de tenir més Mossos d’Esquadra a la ciutat, i ha assegurat que ho demanarà.

PUBLICITAT