Els docents omplen el carrer

Segon dia de vaga del personal docent. Mentre que aquest dimarts la manifestació es va fer a Barcelona, aquest dimecres ha tingut lloc a Tarragona. 

PUBLICITAT

Així s’ha donat tret de sortida a la protesta, que ha començat a la plaça Imperial Tarraco. Cal destacar que una columna de mestres i professors arribaven des de Camp Clar, a peu. Sota un lema clar “Cambray Dimissió” ha sortit la marxa direcció al Departament d’Educació de Tarragona. 

Ricard Massó, portaveu del Sindicat de Secundària Aspecpc-sps, ha explicat que l’afectació més gran és als currículums.

Per la seva banda la Secretària General de CGT Ensenyament, Marta Minguella, ha explicat que aquest dimarts a la negociació amb el Conseller d’Enducació de la Generalitat de Catalunya Josep González Cambray, no van arribar a cap punt comú, i ha tornat a dir que “aquesta persona no hauria d’estar al capdavant”. 

El seguiment a la ciutat ha sigut molt similar al de dimarts, segons han dit els sindicats, d’entre un 40% i un 50% del professorat. Laura Ferrer, portaveu d’USTEC, també s’ha mostrat molt crítica amb el Govern. 

Unes 2.000 persones han participat en la protesta on davant Educació s’ha llegit un manifest, tornant a demanar la dimissió del Conseller. Finalment els sindicats han fet una crida a continuar donant suport a la protesta.

PUBLICITAT