Els docents tallen el trànsit per “trencar la normalitat”

Nova jornada de protestes dels docents, aquestes de 8 a 10 del matí, i a Tarragona, concentrats davant el centre comercial Les Gavarres. 

Foto: ACN (Eloi Tost)
PUBLICITAT

Tornen a protestar contra les novetats que vol aplicar el curs que ve el Departament d’Educació, com avançar l’inici de curs una setmana, canvis en el currículum educatiu, a més de demanar revertir les retallades, i posicionar-se contra la sentència en ferm que obliga a fer el 25% de les classes en castellà. Uns 70 docents han aturat el trànsit a la rotonda d’aquest centre comercial de forma simbòlica, concretament la T-11, carretera amb molt trànsit aquestes hores del matí, provocant retencions. Laura Ferré, portaveu del sindicat USTEC a Tarragona ha demanat que es tingui en compte la comunitat educativa. 

Per la seva banda, Marta Minguella, Delegada de CGT Ensenyament Tarragona, ha comentat que “volen trencar la normalitat”. 

Les últimes negociacions, abans de Setmana Santa, no van acabar bé. Des dels sindicats es van aixecar de la taula, assegurant que no se’ls deixava negociar, i que se’ls imposava les decisions. Aquests dies tenen previst diverses mobilitzacions, i l’última jornada de vaga la tenen, si res canvia, pel 9 de juny. 

PUBLICITAT