Els indicadors se situen com el darrer dilluns

Després d’una setmana amb els indicadors de la Covid-19 a l’alça a Tarragona, aquest dilluns observem unes xifres molt semblants als del darrer inici de setmana. El risc de rebrot baixa fins als 103 punts com fa set dies. La velocitat de contagi baixa fins a l’1,06, quatre centèsimes per darrere del darrer període. La incidència acumulada és de 96,75.

Pla general d'una veïna de Girona fent l'automostra per a la PCR, el 29 d'abril del 2021 (horitzontal)
PUBLICITAT

El 43,2% dels ciutadans de Tarragona han rebut ja la primera dosi de la vacuna. La pauta completa ha estat administrada al 22,5%. L’índex de positivitat a les proves PCR i tests d’antígens de la darrera setmana és del 4,72%.

Al Camp de Tarragona els indicadors retrocedeixen lleugerament situant-se encara per sobre que els del darrer dilluns. El risc de rebrot baixa fins a 124 punts. La velocitat de contagi retrocedeix fins a l’1,05. La incidència acumulada és de 116,07.

Un 42,7% de la població a la regió ha rebut ja la primera dosi de la vacuna. La inoculació completa ha estat assolida pel 20,9%. De totes les proves PCR i tests d’antígens de la darrera setmana un 4,90% han resultat positius.

PUBLICITAT