Els inspectors de treball es planten per un augment de plantilla

UGT ha convocat una jornada de vaga a la plantilla d’inspecció de treball aquest 25 de gener. Des del sindicat demanen “ratificar l’acord assolit el 2021 per augmentar la plantilla davant l’augment de la demanda”.

UGT Inspecció de treball
PUBLICITAT

Des d’UGT expliquen que la situació actual “ha endarrerit notablement la feina de la inspecció” i remarquen com “això ha repercutit en tots els treballadors del Camp de Tarragona”. Els sindicalistes assenyalen que davant de la protesta l’administració els hi ha ofert recuperar les negociacions, però ells demanen “aplicar el que ja es va signar”. Aquesta és una problemàtica que s’accentua a Tarragona per la “baixa capacitat de retenir treballadors i les altes previsions de jubilacions en els anys vinents”. Rosario Orellana és la cap de secció del departament de sancions d’Inspecció a Tarragona.

A les comarques tarragonines una tercera part de les places d’inspecció laboral estan vacants el dia d’avui. La solució que ha plantejat l’administració és de “dos interins de forma temporal”, una resposta que el sindicat troba “insuficient”.

PUBLICITAT