Els instituts omplen els laboratoris del Campus Sescelades

La iniciativa Teens’ Lab torna al campus Sescelades, aquest cop amb els alumnes de 4° ESO de l’institut Fontanelles de les Borges del Camp. Aquest projecte de BASF va orientat a què els alumnes experimentin en vers la ciència i perquè es decantin més per la vocació científica.

teens lab
PUBLICITAT

L’activitat de reforç fa que molts estudiants surtin de la seva “zona de confort”, que seria l’institut i puguin veure com es treballa en laboratoris professionals, en aquest cas, als del Campus Sescelades de la Universitat Rovira i Virgili. Carles Lozano, coordinador de la unitat URV Divulga, explica en què consisteix l’activitat.

Si bé és cert que molts alumnes no són capaços de decidir encara a què es volen dedicar, molts d’ells estan contents de poder fer aquesta activitat. Meryam Aarab, alumna de 4° ESO de l’institut Fontanelles de les Borges del Camp comenta que li sembla el projecte.

Per tant, aquest projecte és tota una motivació a favor dels alumnes i, com ha declarat Jaume Espony, professor de ciències aplicades, “ajuda a fomentar la cultura científica”.

PUBLICITAT