Els joves de Tarragona s’organitzen i participen activament

L’equip Dafits de la URV amb l’estudi Som Joves afirma que el jovent de Tarragona participa de manera activa després del 15M. Aquest estudi qualitatiu que es va dur a terme des del març de 2018 amb 32 entrevistes ha refermat l’interès de l’ajuntament a promoure espais de recerca i fer una anàlisi de la realitat juvenil distanciant-se dels prejudicis que els joves no realitzen activitats.

PUBLICITAT

La recerca va ser duta a terme per les investigadores de la URV Maria Offenhenden i Montserrat Soronellas, que va continuar l’estudi que va impulsar l’any 2006 l’ajuntament del treball Soc Jove. Les conclusions de l’estudi ha sigut que molts joves participen activament en entitats i teixits associatius i dinàmics, sobretot per l’acció social i política que va donar lloc al 15M, així ho explicava la investigadora de l’estudi ‘’Som Joves’’ Maria Offenheim.

Així doncs, el jovent ha de ser un eix fonamental com a cohesió de ciutat i amb aquest estudi s’ha demostrat que si hi ha més suport i reconeixement per part de l’Ajuntament, els joves poden aportar molt més a la ciutat i així potenciar la construcció col·lectiva de Tarragona.

PUBLICITAT