Els marxants en peu de guerra

Males cares, indignació i queixes constants. Aquest és l’ambient que es respirava a primera hora del matí entre la plaça Corsini i la Rambla Nova de Tarragona. El mercadet de marxants avui, després d’onze anys, torna a la plaça Corsini, decisió que no agrada gens als marxants. De fet quan han arribat s’han intentat instal·lar a la Rambla però un fort dispositiu policial ho ha evitat. Manuel Borja, un dels paradistes, explicava que tornar a la plaça Corsini els suposa molts problemes.

PUBLICITAT

Asseguren que ells volen anar cap a la plaça on hi ha el mercat a partir del setembre, quan hagin acabat la temporada d’estiu. Davant el fort desplegament policial s’han mostrat molests, i han dit que “ells no són delinqüents.”

Tot i les fortes crítiques alguns marxants sí que han col·locat la seva parada i s’han instal·lat a la plaça Corsini. Però una altra part s’ha mostrat disposada a no parar avui si és necessari.

Recordem que els marxants es van instal·lar a la Rambla nova fa 11 anys quan van començar les obres del Mercat Central i es va muntar la carpa provisional a la plaça Corsini.

PUBLICITAT