El Mercat Central i el de Torreforta, escenaris de la Sindriada

El Mercat Central i el Mercat de Torreforta acolliran la Sindriada solidària de les festes de Sant Magí d’enguany. És el primer cop que el Mercat de Torreforta acull aquest acte, un dels més esperats d’aquestes festes. La Sindriada tindrà lloc als dos mercats municipals el 14 d’agost de 12.00 a 14.00 hores i de 18.00 a 20.00 hores.

PUBLICITAT

Com cada any, l’acte tindrà un alt component solidari. Tothom que adquireixi talls de síndria de la coneguda comercialment com a Sandía Fashion a un preu de 0,50 cèntims col·laborarà amb la campanya ‘Aliments amb Cor’ de la Creu Roja Tarragona. La quantitat recaptada es destinarà a comprar productes frescos dels mercats municipals per a les famílies més vulnerables.

D’altra banda, el Mercat Central i el Mercat de Torreforta acolliran l’exposició ‘Teclicatures’, una mostra de l’artista visual tarragoní Tziqui Artworks que combina caricatures personalitzades amb il·lustracions del bestiari i elements del Seguici Popular de Tarragona. L’exposició s’inaugurarà el 14 d’agost i es podrà veure fins al 12 de setembre de 12.00 a 14 hores. A partir del 14 de setembre i fins al 3 d’octubre la mateixa exposició es podrà veure al Mercat Central.

PUBLICITAT