Els mercats municipals reparteixen més de 1.000kg d’aliments pel recapte solidari

L’empresa pública de mercats de Tarragona ha repartit més de 1.000 quilos de productes alimentaris de primera necessitat durant els dos primers mesos del recapte solidari.

PUBLICITAT

Els aliments recaptats es destinen a diverses entitats socials com per exemple la Creu Roja, els menjadors socials Joventut i Vida o l’associació Taula Amiga.

El conseller i president de l’empresa pública de mercats, Dídac Nadal,  ha elogiat la gran tasca del tercer sector i ha agraït la col·laboració dels paradistes, dels marxants, de tots els comerços col·laboradors i de les persones anònimes que formen part de la iniciativa.

La recuperació de l’horari habitual al Mercat Central permetrà que l’horari del punt de recollida d’aliments s’ampliï i serà els dimecres i dissabtes de 9 del matí a 6 de la tarda.

Al Mercat de Torreforta els aliments se segueixen recollint tots els dissabtes al llarg del matí. I des de fa unes setmanes, també s’ha habilitat un punt de recollida al mercadet de La Móra, els dissabtes de 9 del matí a 14 de la tarda.

PUBLICITAT