Els mercats recuperen l’horari habitual

Els mercats de Tarragona recuperen aquest dilluns l’horari habitual. La planta del Mercat Central obrirà de dilluns a dissabte en horari ininterromput de 8:30 del matí a les 21 de la nit. El Mercat de Torreforta ho farà els mateixos dies de 8:30 a 14 de la tarda i obrirà divendres a la tarda de 17:30 a 20:30 de la tarda. 

PUBLICITAT

En tots dos mercats, la clientela major de 65 anys tindrà preferència en la franja horària de primera hora i fins a les 11 del matí. Els dies i hores de més afluència, el col·lectiu no haurà de fer cua i podrà entrar directament al recinte. D’altra banda, els paradistes tenen indicacions de donar prioritat a les persones d’edat avançada durant la franja horària. 

L’empresa municipal de mercats, Espimsa, continua amb el protocol de prevenció per evitar contagis de la Covid-19 que es va activar el passat mes de març. Tots els mercats i mercadets disposen de mesures adreçades tant als treballadors com als clients amb l’objectiu d’intentar fer un control sanitari. 

L’increment de la neteja i desinfecció, el control de l’aforament, mantenir els productes en vitrines o aparadors i l’obligatorietat d’utilitzar guants i mascaretes entre el personal, són algunes de les principals mesures que s’han posat en marxa des que va esclatar la crisi sanitària.

PUBLICITAT