Els metges demanen un Centre d’Urgències d’Atenció Primària

Aquesta setmana s’ha entrat en una nova fase de la Covid-19 amb unes mesures molt diferents de les que hi havia fins ara. Des del Col·legi de Metges de Tarragona han valorat positivament tot això, però demanen no aixecar la guàrdia.

PUBLICITAT

El President del Col·legi, Sergi Boada, ha explicat al programa de Ràdio Ciutat de Tarragona, Bon Dia Tarragona, que la pandèmia ha tret a la llum la falta de personal, però que això ja passava abans. També ha volgut destacar la importància de destacar el metge de família, i que la seva figura torni a tenir prestigi. En aquest sentit, ha dit que a Tarragona li falta un Centre d’Atenció Primària d’Urgències, CUAP.

Boada ha remarcat que a Reus i a Salou n’hi ha, però a la ciutat no. No és el primer cop que es posa sobre la taula aquesta reivindicació, a Tarragona ja fa temps que sona des de diferents sectors.

També cal destacar que el President del Col·legi ha comentat que falten especialistes sobretot en les àrees de medicina familiar, anestesiologia o pediatria.

PUBLICITAT