Els metges volen que tothom tingui representació en les negociacions

Els metges dels centres d’atenció primària tarragonins i tarragonines han tornat a protestar aquest dimarts. El dilluns la vaga tenia un seguiment lleugerament per sobre el 66%, inferior de què s’esperava, però així i tot es mostraven contents.
Des del Sindicat de Metges de Catalunya denunciaven que a les negociacions s’havien deixat de costat a una part dels afectats que són els metges i metgesses que treballen a la sanitat concertada. Tani Francesch, Delegada Sindical de Metges de Catalunya a la demarcació de Tarragona, demanava a la Conselleria de sanitat que “donés la cara”.

PUBLICITAT

La delegada explicava que la població ha d’entendre les protestes perquè “ens hi juguem la salut de tots”. A més afegia que “s’estan a punt de carregar un sistema que funcionava molt bé”. Per altra banda demanava que es busqui un valor afegit per a les persones que estudien medicina i són aquí, per evitar que marxin.

Recordem que els metges reclamen, principalment, millores de les condicions laborals i un augment de personal. De moment està previst que la vaga s’allargui fins divendres.

PUBLICITAT