Els Mossos d’Esquadra detenen un lladre a Tarragona per robar en dos vehicles en tres dies

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Tarragona van detenir l’1 i el 3 de maig un home, de vint-i-un anys, com a presumpte autor de dos delictes de robatori a interior de vehicle i un delicte de resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

PUBLICITAT

El matí de l’1 de maig un ciutadà va alertar als mossos que havia estat testimoni de com un home havia trencat el vidre d’una furgoneta i havia sostret quelcom del seu interior. Minuts després els mossos van localitzar el presumpte autor a prop del lloc dels fets i el van detenir per un delicte de robatori a interior de vehicle i per un delicte de resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

Dos dies més tard, la matinada del 3 de maig, els mossos van rebre l’avís per un robatori a l’interior d’un vehicle a la zona de ponent de Tarragona. Aquest cop, però, diverses persones estaven retenint al presumpte autor. En arribar al lloc la patrulla va poder comprovar que l’home retingut era el mateix que havien detingut dies abans.

L’home multireincident i amb més de vint antecedents policials relacionats amb la mateixa tipologia delictiva va quedar detingut de nou per un delicte de robatori a interior de vehicle i va passar a disposició davant el jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

PUBLICITAT