Els Nanos Vells de Tarragona renoven la Junta

Jorge Pérez és el nou President de la Junta dels Nanos Vells de Tarragona. El canvi es va aprovar en l’assemblea general de l’agrupació, després de gairebé 30 anys sense renovar la Junta.

PUBLICITAT

Jaume Sendra, persona que havia sigut el President des del 1993 va anunciar que es retirava i va encoratjar a tothom a donar suport a la candidatura de Jorge Pérez, qui era vocal des del 2015. A més la vicepresidenta serà Elena Gavaldà, també una jove vinculada a l’agrupació des de fa temps.

Jorge Pérez ha explicat que fins ara no s’havia renovat la Junta és per la gran feina de l’expresident i també perquè el sector jove no havia acabat de fer el pas endavant. El President entrant ha explicat que el seu objectiu és “assolir un arrelament de la mà del reconeixement”.

Així doncs el principal objectiu de la nova Junta dels Nanos Vells de Tarragona és apropar encara més els nanos a la ciutadania i donar a conèixer les interioritats de l’entitat. A més sobretot es vol que la gent empatitzi amb el portador d’un Nano, per entendre l’esforç que fa una persona que forma part de l’entitat.

D’altra banda aposten per la igualtat de gènere, cosa que es demostra perquè la Junta està formada per tres homes i tres dones, per primer cop hi ha igualtat dins l’entitat.

PUBLICITAT