Els Nois de la Torre brillen a la primera jornada del concurs

Aquest diumenge, 25 de setembre, el Pavelló Sant Jordi va tornar a acollir, després de 4 anys sense fer-ho, la primera jornada del Concurs de Castells a Torredembarra. En aquesta cita hi van participar fins a un total de dotze colles que van exhibir els seus millors castells davant d’un ambient molt familiar.

PUBLICITAT

Els Nois de la Torre i els Castellers de Berga es van emportar el primer premi ex aequo després que les dues colles descarreguessin el 7d7, el 5d7 i el 4d7 amb agulla. Els Castellers d’Esparreguera van compartir el podi després de completar el 4d7a, el 5d7 i el 3d7a.

El cap de colla dels Nois, Lluís Batet, assegura que estan molt contents perquè han aconseguit el seu objectiu i que si els berguedans haguessin guanyat en solitari, haurien d’estar igual o més satisfets.

En aquesta edició, també hi van participar dues colles més del territori: els Castellers d’Altafulla i la Colla Castellera de la Bisbal. Per una banda, els altafullencs, van descarregar el 2d6, el 3d7, el primer 4d7 de la temporada i finalment el pilar de 5. Per altra banda, els Bous de la Bisbal van realitzar el 3d7, el 4d7, un intent de 5d7 i finalment van acabar l’actuació amb un pilar de 5.

PUBLICITAT