Els objectius per 2021 del Museu d’Art Modern

El Museu d’Art Modern de Tarragona encara la seva nova temporada amb l’exposició de l’Entorn de Jordi Ortiz. Manel Margalef, director del museu, assegura que un dels objectius d’aquest any és el de “ser capaços de projectar el museu cap a fora“. Amb la projecció d’artistes del territori i el treball en xarxa, el Museu d’art Modern pretén “buscar la presència del museu cap a espais del recorregut nacional“.

PUBLICITAT

Margalef fa un any que és a la direcció de la institució i una altra línia en què vol treballar és la de la col·lecció permanent. El director explica que el museu ha d’explicar la història del territori a través d’artistes moderns com Jujol, Miró i Julio Antonio, però “s’ha de reforçar la contemporaneïtat“. Manel Margalef considera que “atorgar un premi no és suficient per explicar el nostre relat contemporani” i pretén treballar amb els noms propis del territori.

Un altre gran puntal de la galeria és el seu servei pedagògic. Margalef declara que les propostes d’instrucció virtual han sigut tot un èxit. És per això que s’ha compromès fer de la sala Miró-Royo un “espai neutre i polivalent on convisquin la història dels artistes amb el treball dels nens”.

PUBLICITAT