Els Pallaresos estrena el Festival de Música Clàssica

L’Ajuntament d’Els Pallaresos juntament amb la Regidoria de Cultura presentaran el dissabte 28 d’agost l’edició del I Festival de Música Clàssica d’Els Pallaresos. El certamen consistirà en dos concerts en el mateix dia. A les 19 de la tarda tindrà lloc el concert de la pianista lituana Paulina Dumanaite.

PUBLICITAT

A les 22 de la nit el duet Hemióla dura a terme la presentació al Camp de Tarragona de l’espectacle Layla. Aquest descriu la història d’una adolescent africana que descobreix Europa. Es tracta d’una interpretació metafòrica acompanyada d’imatges audiovisuals. Segons Joan Blanc, director artístic del festival, “la proposta està tenint una molt bona rebuda“.

Blanc expressa que l’aposta sorgeix de l’èxit de l’Òpera de Liceu al municipi en els darrers anys. El director artístic manifesta que aquesta és una primera edició amb projecció d’ampliar-se si funciona bé entre la ciutadania. Les entrades del festival són gratuïtes tot i que cal reservar a través de l’Ajuntament d’Els Pallaresos (977 61 06 00).

PUBLICITAT