Els pisos d’estudiants en reducció

Molts alumnes de la URV han pres la decisió d’abandonar els seus pisos d’estudiants a Tarragona durant aquest curs. La universitat ha reduït al màxim les seves activitats presencials i, per molts, ha deixat de ser rentable mantenir un habitatge a la ciutat. Molts d’ells havien mantingut el lloguer durant el primer quadrimestre, però aquest mes han pres la decisió.

URV, CAMPUS AVINGUDA CATALUNYA
PUBLICITAT

Altres van començar aquest curs a casa dels seus pares, imaginant que les classes presencials no es reprendrien. Molts d’aquests alumnes faran les pràctiques a altres ciutats, el que pot implicar una “fuga de cervells” dels estudiants matriculats a Tarragona.

Recordem que els universitaris porten des de març de 2020 sense seguir l’activitat acadèmica de forma habitual. Al setembre la URV va assegurar apostar per un model mixt, però al cap de dues setmanes de l’inici del curs es van suspendre la majoria d’activitats presencials, especialment pels estudiants de tercer i quart.

De moment, la Universitat Rovira i Virgili no ha anunciat cap canvi el model de classes actual. Tot apunta al fet que acabarem el curs amb la modalitat no presencial.

PUBLICITAT