Els Premis Ones celebren 30 anys creant consciència social i mediambiental

Mare Terra Fundació Mediterrània ha presentat aquest dijous al migdia la nova ecició dels Premis Ones, que estan d’aniversari arribant als 30 anys, fomentant la creació de consciència social i mediambiental mitjançant els seus reconeixements.

PUBLICITAT

Per fer-ho especial, el seu president, Ángel Juárez afirma que no hi ha millor manera que mantenint la seva essència i valor, tot i que també es preveu l’edició d’un llibre i uns punts de llibre amb poemes seus, per part d’un grup de gent gran per fer-los partíceps.

Amb noves categories entre els premis, la 30a edició tindrà lloc el 7 de juny al Teatre Tarragona i comptarà amb una dotzena de reconeixements entre els quals hi ha les colles castelleres tarragonines i el comunicador Javier Ruiz Pérez en una gala on també es preveuen actuacions com la dansa de Marlene Carbonell i el flamenc de Saray Muñoz, filla de les icòniques Las Grecas.

Amb els 30 anys, els Premis Ones reafirmen la seva lluita i reconeixement a les causes socials i en defensa del medi ambient, els drets humans i la promoció de la cultura i la solidaritat, consolidant-se com a referents en la lluita per un món més just i sostenible.

PUBLICITAT